DÜZCE / ÇİLİMLİ - Topçular Ortaokulu

May

Çilimli Topçular Ortaokulu olarak Akçakoca Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen "Düzce Okyanus Kâşifleri" projesiyle denizlere yönelik farkındalık yaratmaya hazır mısınız? Çevremize duyarlılıkla dolu olan projemizle, öğrencilerimize deniz kaynaklarının korunması, sürdürülebilir yaşam ve okyanus okuryazarlığı konularında bilinç kazandırmayı hedefliyoruz.

Proje kapsamında, öğrencilerimiz atölye çalışmaları ve bilimsel araştırmalarla deniz canlıları üzerine detaylı incelemeler yapacaklar, sanat eserleri ve posterler, broşürler ve aylık dijial – basılı bültenler üreterek çevre bilincini sanatla buluşturacaklar. Ayrıca, sahil temizlik etkinlikleri ve geri dönüşüm atölyeleriyle çevremizdeki deniz kirliliğiyle mücadelede aktif rol alacaklar.

Bu değerli projede emeği geçen tüm öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve proje ekibimizle birlikte, denizlerimizi koruma adına önemli bir adım atmaktan gurur duyuyoruz. Projemiz hakkında daha fazla bilgi almak ve takipte kalmak için okulumuzun resmi web sitesini ve proje web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını büyük bir coşku ile kutladık.

Mrt

18 Mart 1915 Çanakkale Zaferinin 109. yıldönümünde başta ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları ile tüm kahraman şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz

Şbt

İlçemizde ortaokullar arasında düzenlenen futbol turnuvasında okulumuz futbol takımı şampiyon oldu. Şampiyonluk kupasını Çilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman YURTTAŞ verdi.

Ock

İlçemiz genelinde yapılan kahoot bilgi yarışmasında 1. olarak ödülünü Kaymakamımız Sayın Furkan ALPAY'dan alan 7/A sınıfı öğrencimiz Deniz PETEN'i tebrik ediyoruz

Kas

Ülkemizin aydınlık geleceğine imzalarını atan tüm değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun