DÜZCE / ÇİLİMLİ - Topçular Ortaokulu

Topçular Ortaokulu

Adres
ARABACI MAH. İLKÖĞRETİM CAD. DÜZCE ÇILIMLI TOPÇULAR ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO: 19 ÇİLİMLİ / DÜZCE
Vizyon
Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim kurumlarına taşıyan örnek ve önder bir birim olmak
Misyon
Bizler: Düzce ili, Çilimli İlçesi, Topçular Ortaokulu personeli olarak; Türk Milli Eğitiminin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda, 1.ilköğretim çağında olan tüm öğrencilerimizin Eğitim-Öğretim hizmetlerini yürütmek, 2.Öğrencilerimizi bilgi çağının gereklerine cevap verebilecek nitelikte, bilgiye ulaşabilen, bilgiyi kullanabilen, üretken, kişilikli, evrensel ve kültürel değerleri kazanma yolunda gelişim gösteren kişiler olarak yetiştirmek, 3. Ayrıca daha sonraki gelişimi için gerekli olan becerilerin farkında olan insanlar yetiştirip buna süreklilik kazandırabilmek için varız.
Öğretim Şekli :Tam Gün Öğretim
Kaloriferli (Doğalgaz)
Çilimli Belediyesi Halk Otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuzda taşımalı eğitim vardır.
İlçe Merkezine Bağlı Mahalle.
Okulumuz il Merkezine 13, İlçe Merkezine 3,5 kilometre uzaklıktadır
2022/2023 Futbol İlçe 1.si 2022/2023 Voleybol İlçe 2.si